Öppen träning i break/hip hop anda !

På måndagar varannan vecka erbjuder vi möjlighet till öppna träningar. En timme i sal där du som dansare själv tränar på det du vill och behöver i din dansstil. Mikael Ståhl kommer att finnas på plats, spela groovig och funkig musik, vara behjälplig som en coach med att stötta och inspirera om du känner att du vill prova något nytt eller få hjälp med att ta dig vidare i sekvenser och moves. Utgångspunkten är i break/hiphop anda, men du kanske vill slipa på handståenden, golvteknik och akrobatiska inslag att använda i andra dansstilar. All träning sker på egen basis och ingen regelrätt dansklass kommer att hållas utan fokus är här på driva sin egen träning, utforska sitt eget dansande, leka fram rörelser, träna och hänga tillsammans. Kanske blir det mysiga spontana jam !

Varje ojämn vecka v.3 - 19

Måndagar 

17.00 - 18.00
Svarta danssalen (Mullberget)

Kostnad 500 kr + ev medlemsavgift 100 kr


För att få tillgång till öppna träningarna anmäler du dig via vårt anmälningsformulär. Ange i kommentaren "öppen träning break" så ses vi på plats !
Tillfällen och kommunikation läggs ut i sportadminsmedlemsapp och per smsgrupp.
Ps. Visst vet du att vi också erbjuder kurser i Break & Street?
MER OM VÅRT UTBUD FÖR BÅDE BARN OCH VUXNA KAN DU SE PÅ VÅRT SCHEMA. ANMÄLAN TILL ALLA VÅRA KURSER GÖRS VI FORMULÄRET PÅ VÅR HEMSIDA, VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN !