HUR VILL DU DANSA?

Vi har ett brett utbud när det kommer till scenisk dans och erbjuder kurser för dig som vill dansa en gång i veckan till dig som vill satsa på dans. Här på hemsidan kan du läsa mer om vårt utbud och anmäla dig. Beroende på önskemål kan det ta olika lång tid att få en plats hos oss. Vi gör vårt bästa för att hitta en plats åt dig så snart som möjligt!
Dansar du i en grupp och är sugen på att dansa mer? Även då fyller du i anmälningsformuläret, skriv bara in att du redan dansar i en grupp och att du önskar dansa mer.  
Vi tillämpar flera olika rabatter.

Välkommen att dansa med oss!

v

HUR VILL DU DANSA?

Vi har ett brett utbud när det kommer till scenisk dans och erbjuder kurser för dig som vill dansa en gång i veckan till dig som vill satsa på dans. Här på hemsidan kan du läsa mer om vårt utbud och anmäla dig. Beroende på önskemål kan det ta olika lång tid att få en plats hos oss. Vi gör vårt bästa för att hitta en plats åt dig så snart som möjligt!

Dansar du i en grupp och är sugen på att dansa mer? Även då fyller du i anmälningsformuläret, skriv bara in att du redan dansar i en grupp och att du önskar dansa mer.  Vi tillämpar flera olika rabatter.

Välkommen att dansa med oss!