Söndag 22 Maj
Sara Kulturhus, Scen 1
11.00 & 15.00

    
Skellefteå Dans & Balettförening firar 40 år med dans och det hyllar vi med en vårföreställning i firandets tecken.
VÄGEN HIT är en dansföreställning som berör förväntan, vägen och processen, kärleken till dansen och även livets pågående skeende. Föreställningen flyter mellan dåtid, närtid och nutid. Den lyfter fram tiden vi har framför oss samtidigt som den berör de minnen vi skapat tillsammans längst vägen hit.
Ett paket till er alla, dansare och publik, en hyllning till gemenskapen och åren med dansen bjuder vi in till en dansupplevelse för er. Så varmt välkommen att ta del av ett dansspektra med dansare från Skellefteå Dans & Balett på scenen, vilka upplevelser fyller du ditt paket med?

Jubileumspris !
40 kr barn 

140 kr vuxen
(exkl. serviceavgift på 10-20 kr)


Längd: 1h 45 min inkl. 20 min paus
På scenen: Dansare från Skellefteå Dans & Balettförening
Arr: Skellefteå Dans & Balettförening tillsammans med Sara Kulturhus

Samarbetspartners och stöd: Estetiska Programmet Dans, KF Mullberget, RF Sisu - Västerbotten, Ica Kvantum, Beijer Byggmaterial, Umia, Urkraft samt Value & Friends
Huvudsponsor: Skellefteå Kraft


DANSARNAS MEDVERKAN

För respektive dansgrupps reptider, samlingstider och annan viktig info kring medverkan, vänligen se Sportadmins medlemsapp.
Alla som ska se föreställningen behöver biljett, det gäller även dansarna. Dansare kan se den akt de ej medverkar i eller den andra föreställningen. Har du funderingar om Sportadminappen eller logistik för din eller ditt barns medverkan, vänligen hör av dig till din danslärare eller kansliet så hjälper vi er!