LÄGER & DANSSOMMARJOBB

LÄGER

Utöver vår ordinarie kursverksamhet anorndar vi även workshops i olika stilar. Vi satsar även mycket på lov-verksamhet och kan erbjuda såväl höstlovs-, påsklovs- och sommarläger med varierande innehåll. Vi samarbetar även med orter utanför centrala Skellefteå och anorndar vid tillfälle workshops och öppna klassser runt om i länet. Håll utkik på hemsidan samt i våra sociala medier för att hålla er uppdaterade om kommande kortkurser! Är du intresserad av att få dans till er ort? Tveka inte att kontakta oss.

DANCECAMP

I början av varje sommar brukar vi anordna Dancecamp. Dancecamp är ett dansläger proppat med dans, aktiviteter och mysigheter. Lägret sträcker sig ca en vecka och avslutas med en uppvisning. Vi håller till i våra danssalar på Mullberget. Är du intresserad av dansa med oss i sommar? Håll utkik på hemsida och våra sociala medier för att se när vi öppnar våra anmälnningar.

DANSSOMMARJOBBET

Varje sommar brukar vi i samarbete med Skellefteå Kommun erbjuda ungdomar i åk 9 & 1 feriejobb hos oss. Som danssommarjobbare får du både smaka på danslärar- och dansaryrket. I samband med vårt dancecamp får du under handledning planera, skapa dans och instruera samt arbeta med allt runt i  kring, för och efterarbete som hör till. Du får även tillsammans med dina dansarbetare och danslärare arbeta ihop en föreställning som turnérar runt i staden. Ett händelserikt och rörelserikt arbete. För att anmäla sig går du via kommunens ferieportal på deras hemsida. Dansar du hos oss eller älskar dans och är intresserad av prova på dans som yrke, varmt välkommen att söka till Danssommarjobbet.