DANCECAMP RECORDING 13 - 15 år

Ett dansläger där du får dansa och filma. Under fyra dagar kommer ni att få träna in koreografier som sedan filmas till dansfilmer. Ni kommer även att få testa göra egna dansfilmer. Tillsammans får ni utforska och prova er fram hur ni kan rama in, klippa, experimentera med vinklar för att skapa kraftfulla och varierade dansuttryck. Danslärare och filmguidare är Emelie Hedlund, hon kommer att inspirera och ge verktyg i både dans och film. Lägret är utformat på så sätt att om du känner för att dansa mer än att filma eller tvärt om så kommer ni kunna ta er mer tid för det ena eller andra.  Vi förhåller oss till de riktlinjer och rekommendationer som råder och anpassar gruppstorlek till lokal. Vi håller till i generösa lokaler på Folkparken samt till stor del utomhus.

Måndag 21.6 - Torsdag 25.6
10.00 - 15.00
Folkparken, Skellefteå

Ingår gör frukt och t-shirt, medtag egen lunch.
Kostnad 950 kr

För dig född 2006, 2007 och 2008

Uppge Dancecamp Recording samt önskad t-shirt storlek i kommentaren vid anmälan. 
Anmälan är bindande, men skulle lägret behövas ställas in får ni pengarna tillbaka.

Sista dag för anmälan 31 maj. Begränsat antal platser, först till kvarn !Vi vill sprida information om att stiftelserna Idrott för alla samt Aktiv Skola hjälper till att finansiera fritidsaktiviteter för barn och unga.
Är det så att ni vill dansa hos oss och behöver stöd med finansiering, kontakta respektive stiftelse samt oss så hjälper vi er.