AUDITION UNGDOMSKOMPANIET
DANSVÄXTHUSET 2023/2024

Är du 15 år och uppåt, vill utvecklas som dansare samt fördjupa din konstnärliga förmåga?

Är du nyfiken, redo att jobba hårt och är öppen för utmaningar?
Vi söker dig som har ambition och viljan att lägga ned tid och engagemang.

Dansväxthuset är vårt ungdomskompani med nutida fokus, en satsning för dig som vill fördjupa dig inom dans som konstform. Med ett flertal dansklasser i veckan, samt möten med olika danskonstnärer och koreografer ges möjlighet till att utvecklas i en stimulerande miljö. Under veckorna tränar Dansväxthuset två klasser i modern nutida och en i balett, utöver det finns möjlighet att välja till kompletterande fria tillval i street, jazz , balett och break.

Anmäl dig till audition via vårt anmälningsformulär och uppge Dansväxthuset i kommentaren samt även de fria tillval av kurser du eventuellt önskar om du får en plats. Alla som söker Dansväxthuset kommer inte in, gör därför ytterligare en anmälan via anmälningsformuläret där du beskriver vilka kurser du önskar dansa om du inte får en plats.

På audition medverkar du på en dansklass med teknikövningar, improvisation och fraser. Vi håller även information och det finns möjlighet att ställa frågor. På plats, innan audition, fyller du 
i ett personligt brev om varför du söker Dansväxthuset. Urvalet grundas sedan på engagemang, dansteknik, personligt uttryck och konstnärlig förmåga. Om du får en plats i Dansväxthuset startar terminen med en dansintensiv-uppstart där ni möter yrkesverksamma dansare/koreografer.

AUDITION
Planeras Tis 15 Aug 2023
kl.14.00 - 15.30
Egen uppvärmning och registrering öppen mellan 13.15-14.00
Mullbergets Stora danssal

DANSINTENSIV UPPSTART MED DANSVÄXTHUSET
Planeras mellan datumen 17.8 - 27.8

Anmälan audition Dansväxthuset:
1. Skicka in en anmälan märkt i kommentaren med "Audition Dansväxthuset" samt de eventuella fria tillval du också önskar dansa om du kommer in

2. Skriv även in i samma anmälan i kommentaren "Om jag inte kommer in i DVH önskar jag följande stilar/kurser...."

Dansväxhusets uppsättning "SOM MOLN" Våren 2021
Koreografi : Kajza Rauhala
Ljus: Jan Palmgren

Kostym: Susanna Ljung
Film: Tobias Norrfors
Huvudsponsor: Skellefteå Kraft
Med stöd av: SARA Kulturhus, Rf Sisu, Skellefteå Kommun och Urkraft